256GB MP32 M.2 PCIe SSD

Кратко описание

изчерпан
Цена: 91лв.

Основни характеристики

  • 256GB
  • 1500 mb/s-скорост на четене
  • 800 mb/s-скорост на запис
пълни характеристики

Подобни продукти от Team Group

Висока скорост и отлично представяне

MP32 използва високоскоростен интерфейс PCIe Gen3x2. Максималната скорост на четене / запис е до 1500/800 МБ / сек, като предлага повече от 2 пъти по-добра производителност от SATA III. MP32 M.2 PCIe SSD е в състояние да намали работните закъснения на операционната система и осигурява най-доброто и най-гладко гейминг изживяване и изключително висока скорост, без никакво закъснение дори при четене / писане на големи количества данни.

Поддържа NVMe стандартно SSD устройство

MP32 M.2 PCIe SSD поддържа спецификацията NVMe 1.3. Системата комуникира с нея чрез PCIe шината и се свързва с вградения PCIe контролер на чипсета или процесора, така че преносът на сигнал е толкова лесен и точен, колкото точката. MP32 M.2 PCIe SSD ви предлага приятно преживяване с висока производителност, без закъснение или забавяне.

Скорост на прехвърляне

MP32 M.2 PCIe SSD използва PCIe Gen3 x2 високоскоростен интерфейс за трансфер. С подкрепата на PCIe шината на честотната лента, тя може да предложи на потребителите стабилна скорост на трансфер от поне 1300MB / s, или до над 1600MB / s. Скоростта на прехвърляне е 2 пъти по-висока от SATA III интерфейса и позволява на потребителите да се насладят на високоскоростното мултимедийно забавление.

Механизъм за управление на интелигентни алгоритми

MP32 M.2 PCIe SSD поддържа SMART функция и нейният вграден механизъм за управление на интелигентни алгоритми има функции като GC (събиране на боклука) и команда TRIM, които са в състояние да осигурят ефективност на работа, удължават живот на SSD и максималната му производителност. Междувременно, мощната технология за изравняване на износването и функцията за корекция на грешки (ECC) подобряват точността и надеждността на прехвърлянето на данни.

Характеристики

Размер 256GB
Марка Team Group
Интерфейс М.2 NVMe
Скорост на четене 1500
Скорост на запис 800
Гаранция 36 месеца
Описание
  • Поддържа NVMe спецификация
  • Поддържа S.M.A.R.T.
  • Поддържа TRIM

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.