Genesis Krypton 220 RGB със софтуер, в черно

 • Може да добавите 25 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

-13%
Стара цена: 29лв. Цена: 25лв. спестяваш 4лв. (-13%)

Вие получавате

Genesis Krypton 220 RGB със софтуер, в черно
25лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб понеделник (24.06.2024)

Основни характеристики

 • Кабелна връзка
 • Оптичен сензор
 • 6400 DPI
 • 6 бутона
 • 76 грама
пълни характеристики
НАДЕЖДЕН СЕНЗОР

Точността по време на работа се осигурява от оптичен сензор с максимална разделителна способност 6400 DPI. Благодарение на бутона за смяна на DPI, скоростта на курсора може да се регулира в цели 6 настройки, което ще позволи на мишката да се адаптира перфектно към всеки тип игра. Благодарение на индикатора ще знаете на коя настройка сте.

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Мишката е оборудвана с впечатляваща RGB подсветка с PRISMO ефект, което ще ви позволи да персонализирате външния вид на вашата работна станция. Изберете желания от вас цвят среда палитра от 16 милиона цвята и създайте обстановка, достойна за победител!

ЕРГОНОМИЧНОСТ И КОМФОРТ

Лекият дизайн на ергономично оформената мишка ще ви осигури комфорт и няма да натовари китката ви дори по време на дълги гейминг сесии. С безшумните бутони можете да играете спокойно по всяко време на деня, без да се притеснявате, че ще бъдете шумни.

ADVANCED SOFTWARE

Krypton 220 се предлага със специален софтуер, който ви позволява да настроите вашите любими игрови функции към всеки от шестте програмируеми бутона. Софтуерът също така ви позволява да записвате макроси и да персонализирате множество настройки.

ВГРАДЕНА ПАМЕТ

Мишката има вградена памет, така че не е нужно да конфигурирате настройките всеки път, когато я свързвате с друг компютър. Krypton 220 ще запомни всички ваши предпочитания без значение къде играете.

Характеристики

Марка Genesis
Цвят Черна
Тип сензор Оптичен
Описание
 • Прецизността при работа се осигурява от оптичен сензор с максимална разделителна способност 6400 DPI. Благодарение на бутона за промяна на DPI скоростта на курсора може да се регулира в цели 6 настройки, което ще позволи на мишката да се адаптира перфектно към всеки тип игра. Благодарение на индикатора ще знаете на коя настройка се намирате.
 • Мишката е оборудвана с изключително впечатляваща RGB подсветка с PRISMO ефект, която ще ви позволи да персонализирате външния вид на работното си място. Изберете подходящия цвят от 16 милиона цвята и създайте климат, достоен за победител!
 • Лекият дизайн на ергономичната мишка ще осигури комфорт и няма да натоварва китката ви дори по време на дълги игрови сесии. С безшумните превключватели на бутоните можете да играете по всяко време на деня, без да се притеснявате, че ще вдигате шум.
 • Krypton 220 се предлага със специален софтуер, който ви позволява да присвоите любимите си игрални функции на всеки от 6-те програмируеми бутона. Софтуерът също така ви позволява да записвате макроси и да персонализирате множество настройки.
 • Мишката има вградена памет, така че не е необходимо да конфигурирате настройките всеки път, когато я свържете към друг компютър. Krypton 220 ще запомни всички ваши настройки, така че лесно можете да вземете мишката си на пътуване или турнир.
Свързаност С кабел
Гаранция 24 месеца гаранция
Програмируеми бутони Да
Подсветка Да

Подобни мишки