Logitech G102 LIGHTSYNC Black

 • С този продукт получавате като подарък Произволна Steam игра
 • Спестете до 13 лв. като пазарувате в комплект. Вижте повече
 • Може да добавите 45 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

най-продаван
Стара цена: 69лв. Цена: 45лв. спестяваш 24лв. (-34%)

Вие получавате

Logitech G102 LIGHTSYNC Black
45лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб вторник (16.07.2024)

Основни характеристики

 • Кабелна връзка
 • Оптичен сензор Logitech "gaming grade"
 • 8000 DPI
 • 6 бутона
 • 85 грама
пълни характеристики

Комплект

Вземете 4% намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
302лв.
Отстъпка
-12лв.
Цена в комплект
289лв.
G SERIES
G102 LIGHTSYNC

  ГОТОВИ ЗА ИГРА

  Максимално се възползвай от времето си за игра с гейминг мишката G102, която ще ти предложи невероятна LIGHTSYNC технология, топ сензор и класически 6-бутонен дизайн. Оцвети играта....и бюрото си.

8,000

MAX DPI

LIGHTSYNC

RGB ПОДСВЕТКА

КЛАСИЧЕСКИ

ДИЗАЙН

  LIGHTSYNC RGB "ВЗРИВ" ОТ ЦВЕТОВЕ

  Избери от пъстри анимации, синхронизирани или съобразени с твоите игри, музика и филми или просто избери свой собствен стил измежду 16.8 млн. цвята.

ЛЕСНА ЗА НАСТРОЙВАНЕ

Избери цвят, миксирай го с други три, избери забавен ефект или просто създай свой собствен. Изборът е твой! Можеш дори да синхронзираш твоята мишка с други Logitech G LIGHTSYNC продукти за истински кеф.

ВИЗУАИЗИРАНЕ НА ТВОЯТ ЕКРАН

Избери Screen Sampler от ефектите на подсветката и тя ще реагира на всичко, което се случва екрана ти, независимо от цветове и движение. Можеш още да избереш подсветката да реагира на игрите, филмите и още куп други неща.

АУДИО-ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Слушай музика, гледай филми или просто играй любимите игри и G102 ще "отговори" на всеки звук с различен цвят. Настрой всичко по твой вкус и се наслади на уникалното светлинно шоу.

  ГЕЙМИНГ СЕНЗОР НА ТОП НИВО

  Налсади се на прецизност и точно проследяване на всяко движение благодарение на отличният, гейминг, оптичен сензор. Избери най-подходящата чувствителност на DPI от 200 до 8,000. Използвай Logitech G HUB за да създадеш до 5 различни профила.

  ИЗПИТАН И ДОКАЗАН ДИЗАЙН

  Класическият шест-бутонен дизайн ще Ви предостави комфорт и увереност, за да можете да играте точно така, както винаги сте искали. Използвайте Logitech G HUB софтуера, за да програмирате всеки един от бутоните така, че да отговаря на вашият стил.

  ПОДСИЛЕНИ БУТОНИ

  Основните два бутона са снабдени с ексклучивната технология на Logitech G, която представлява специално окачване и метална пружина, която ще направи всеки клик с мишката още по-прецизен и отчетлив.

  LOGITECH G HUB СОФТУЕР

  G102 е проектирана да работи безпроблемнно във всяка една ситена, но ако искате да донастроите подсветката, чувствителността на сензора и да програмирате бутоните можете да свалите напълно безплатният софтуер Logitech G HUB. Той ще Ви помогне лесно и бързо на нагласите всичко, което желаете - от чувствителността до подсветката на вашата G102.

ПРОГРАМИРУЕМИ БУТОНИ

Програмирайте и задайте ваши команди и shortcut-и на вашите 6 бутона. Можете още да създадете макроси, които да ви позволят да правите няколко неща едновременно само чрез натискането на един бутон.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШЕТО SENSITIVITY (ЧУВСТВИТЕЛНОСТ)

Сензорът на G102 е способен да отчете до 8,000 DPI (точки на инч), като изборът на подходящ за Вас става изключително лесно. Създайте до 5 различни нива на чувствителност и ги сменяйте бързо и лесно само с натискането на един бутон. Това страхотно за игри, които Ви пренасят в различни и динамични ситуации, като например трябва да сте доста прецизни в един единсвен изстрел със снайпер или пък Ви трябва скорост.

ВГРАДЕНА ПАМЕТ

Вашите настройки и профили могат да бъдат навсякъде с вашата G102. Запазете ги във вашата мишка чрез Logitech G HUB и лесно можете да я използвате на всеки друг компютър или устройство без да се налага да сваляте на ново софтуера. Просто я включвате и играете!

Характеристики

Марка Logitech G
Цвят Черна
Тип сензор Оптичен
Описание
 • LIGHTSYNC RGB осветление
 • 6 програмируеми бутона
 • Резолюция: 200 - 8 000 DPI
 • Формат на USB данни: 16 бита / ос
 • Скорост на USB съобщение: 1000 Hz (1ms)
 • Микропроцесор: 32-битов ARM
 • ИзискванияWindows® 7 или по-нова версия, macOS 10.10 или по-нова версия,Chrome OSTM, USB порт
Свързаност С кабел
Чувствителност [dpi] 8000
Тегло [Грама] 85
Гаранция 24 месеца
Програмируеми бутони Да
Подсветка Да

Подобни мишки