TP-Link TL-SG3452XP JetStream

Кратко описание

Цена: 2039лв.

Вие получавате

TP-Link TL-SG3452XP JetStream
2039лв.

Вземи на лизинг за 73.06 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • управляем с 48-Gigabit PoE+ порта
 • 4SFP+ порта
 • 10G светкавично бърза връзка
 • 4x 10 Gbps SFP+ слота за свързване с висока честотна лента
пълни характеристики

Характеристики

Серия TL-SG
Цвят Черен
Тип Суичове
Модел TL-SG3452XP
Приложение Бизнес
Wifi стандарт Не използва
Описание
 • 10G светкавично бърза връзка: Насладете се на свързаност с висока честотна лента и неблокиращ капацитет на превключване с четири 10 Gbps SFP+ слота.
 • PoE+ изход с бюджетна мощност от 500 W: Проектирайте оптималното си мрежово оформление с 48x 802.3af/at PoE+ гигабитови порта.
 • Централизирано облачно управление: Интегрира се в Omada SDN за облачен достъп и дистанционно управление.
 • Изобилие от L2 и L2+ функции: Поддържа пълна гама от L2 и L2+ функции, включително статично маршрутизиране, QoS на корпоративно ниво и IGMP Snooping.
 • Стабилни стратегии за сигурност: Помага за защита на инвестициите в LAN зона с интегрирано обвързване на IP-MAC-порт, ACL, сигурност на порта и 802.1X удостоверяване.
 • Самостоятелно управление: Web, CLI (конзолен порт, Telnet, SSH), SNMP, RMON и Dual Image предоставят мощни възможности за управление.
 • 10G светкавично бърза връзка
 • 4x 10 Gbps SFP+ слота за свързване с висока честотна лента

PoE+ изход
48x Gigabit PoE+ порта с общ бюджет от 500 W

Централизирано облачно управление
Интегриране на SDN решения за високоефективна мрежа

Разширени L2+ функции
Статично маршрутизиране, IGMP Snooping, 802.1Q VLAN и други

Enterprise Switch с 10G Uplink
4x 10 Gbps SFP+ слота осигуряват неблокираща производителност на превключване и ултра ниска латентност, за лесно изграждане на светкавични връзки към сървъри и други комутатори.

Специализирани 48 PoE+ порта (500 W бюджет) за множество приложения
48x 802.3af/at съвместими PoE+ портове поддържат до 500 W общ PoE бюджет.
Проектиран да използва единичен Ethernet кабел за пренос на данни и енергия, той предлага гъвкаво внедряване за устройства, поддържани от PoE, като точки за безжичен достъп, IP камери и IP телефони, намалявайки инфраструктурните разходи за малкия бизнес.

Софтуерно дефинирана мрежа (SDN) с облачен достъп
Платформата за софтуерно дефинирана мрежа (SDN) на Omada интегрира мрежови устройства, включително точки за достъп, комутатори и шлюзове, осигурявайки 100% централизирано управление на облак.
Omada създава силно мащабируема мрежа - всичко това се контролира от един интерфейс. Осигурени са безпроблемни безжични и кабелни връзки, идеални за използване в хотелиерство, образование, търговия на дребно, офиси и др.

Разширени L3 функции
Поддържат се изобилие от L2+ и L3 функции, за да помогнат за изграждането на силно мащабируема и стабилна мрежа, осигуряваща надеждно и ефективно решение за предприятия, кампуси и интернет доставчици

Сигурна работа в мрежа
Функциите за сигурност включват свързване на IP-MAC-порт-VID, защита на портове, контрол на бурята и DHCP Snooping за защита срещу редица мрежови заплахи. Наличен е интегриран списък с често срещани DoS атаки, което прави предотвратяването им по-лесно от всякога. В допълнение, функцията за списъци за контрол на достъпа (ACL, L2 до L4) ограничава достъпа до чувствителни мрежови ресурси, като отказва пакети въз основа на MAC адрес на източник и местоназначение, IP адрес, TCP/UDP портове или VLAN ID. Мрежовият достъп на потребителите може да се контролира чрез 802.1X удостоверяване, което работи с RADIUS/Tacacs+ сървър, за да осигури достъп само, когато са предоставени валидни потребителски идентификационни данни.

Функции на корпоративно ниво
Поддържа се пълна гама от L2+ функции, включително 802.1Q VLAN, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol и 802.3x Flow Control.
Разширеното IGMP Snooping гарантира, че комутаторът интелигентно препраща мултикаст потоци към подходящите абонати, намалявайки ненужния трафик. IGMP регулирането и филтрирането ограничават всеки абонат на ниво порт, за да се предотврати неоторизиран мултикаст достъп. Статичното маршрутизиране е лесен начин за сегментиране на мрежата и вътрешно маршрутизиране на трафика през комутатора за подобрена ефективност.

Разширен QoS
Гласовият и видео трафик може да бъде приоритизиран въз основа на IP адрес, MAC адрес, номер на TCP порт, номер на UDP порт и др. С QoS (Quality of Service) гласовите и видео услугите остават гладки, дори когато честотната лента е недостатъчна.

Характеристики на ниво ISP
Осигурени са функции за sFlow, QinQ, L2PT PPPoE ID Insertion и IGMP удостоверяване, разработени с оглед на доставчиците на услуги. 802.3ah OAM и Device Link Detection Protocol (DLDP) предлагат лесен мониторинг и отстраняване на неизправности на Ethernet връзки.

Поддръжка на IPv6
IPv6 функции като Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery и IPv6 Neighbor Discover гарантират, че вашата мрежа е готова за мрежата от следващо поколение (NGN) без надграждане.

Съдържание на пакета:

 • Комутатор TP-Link TL-SG3452XP
 • Захранващ кабел
 • Ръководство за бързо инсталиране
 • Комплект за монтиране в шкаф
 • Гумени крачета
Lan портове Няма
Usb порт Няма
Гаранция 60 месеца
OpenWRT Firmware Не
WPA Не
WEP Не
WPS Не
SPI Не
NAT Firewall Не
Gigabit Не
3G Не
4G/LTE Не